Напълно е възможно.Защото поне в английският форум всички са с бензинки.А снимката е от там.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Настройка на разхода в trip режим на ICS
Collapse
X
-
И при мен не излиза това меню а само данни за ICS и бутон go back. Явно има някаква вероятност да не се активира при JTD.
Comment
-
Първоначално публикувано от danchev63 Покажи съобщениеИ при мен не излиза това меню а само данни за ICS и бутон go back. Явно има някаква вероятност да не се активира при JTD.Alfa Romeo 166 3.0 V6 24v 220hp 11/2001г.-Настояща!
Alfa Romeo 156 1.6TS 120hp 1999г. & Opel Tigra 1.4 16v 90hp 1996г. на жената - Бившите!
FIAT Bravo 1.2 16v 82hp 10/1999г.-Някога отдавна!
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеНапълно е възможно.Защото поне в английският форум всички са с бензинки.А снимката е от там.Алфа 166 JTD 136к.с + чип
Comment
-
След като дадете клима+дарк, излиза меню, врътнете дясната врътка и би трябвало да ви излязат функциите,а не само GO BACK, ама задължително пробвайте докато сте в менюто. При мен понякога се скриват другите опции освен go back, като завъртя и излизат всичките...Колата ми е дизел 136кс 2000г и излиза менюто.Alfa Romeo 166 2.4jtd
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa156jtd Покажи съобщениеМоже ли някой да го обясни със снимки на дисплея.Благодаря.
2 - В резултат на това се появява следното меню:
Избираш "Injection" и натискаш десния кръгъл бутон.
Трябва да се появи следната картинка:
С въртене на десния кръгъл бутон променяш стойността на желаната.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеКолега-екотроник на снимките ти се виждат кодовете... Ако искаш ги закрии, че нищо не се знае
Все пак, благодаря за съвета!
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment